Back to top

Àlex Rodríguez: "Som el Reus i hem de lluitar fins l'últim partit"

La derrota del Reus Deportiu Miró contra el Deportivo Liceo ha deixat amb remotes opcions als de Jordi Garcia per aconseguir el títol de l'OK Lliga. Tot i això, els jugadors asseguren que lluitaran fins al final per reenganxar-se a la lluita per la primera posició.

"Som el Reus i hem de lluitar fins l'últim partit". Aquesta és la consigna que hi ha al vestuari del Reus Deportiu Miró. Així ho va assegurar Àlex Rodríguez al Cercle Central, on també va reconèixer que la lliga està complicada, però que continuaran lluitant fins que sigui possible.

El de Sant Hipòlit acaba contracte al final d'aquesta temporada i, de moment, no hi ha novetats en la seva situació contractual. El jugador està content a Reus, però a hores d'ara, podria marxar lliure a qualsevol equip a partir de l'1 de juliol.

alex rodriguez

Aquest pròxim cap de setmana l'OK Lliga recuperarà partits ajornats per culpa de la COVID-19 i, per aquest motiu, el Reus Deportiu Miró no jugarà. Els de Jordi Garcia tornaran a competir el dimarts 19, lluny del Palau d'Esports, contra el CE Vendrell.

Paraules clau:

Notícies relacionades