Back to top

Alforja instal·la el primer punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

Mitjançant una aplicació mòbil el conductor/a sabrà si els punts de recàrrega estan disponibles.

Alforja compta des d’aquesta setmana amb un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics, el primer que s’ha instal·lat al municipi.

El nou punt de recàrrega està situat al capdamunt de l’Avinguda de Catalunya i compta amb dues places d’aparcament exclusives i degudament senyalitzades per a l’ús dels vehicles elèctrics. 

Dos vehicles podran recarregar-se simultàniament

El punt de recàrrega és una columna amb dos endolls i amb capacitat per subministrar energia de forma simultània a dos vehicles a una velocitat semi ràpida.

vehicle electric

L’empresa instal·ladora d’aquest servei, que compta amb punts de recàrrega similars instal·lats a diversos municipis del Camp de Tarragona, permet conèixer prèviament, i mitjançant una aplicació mòbil, si els punts de recàrrega estan disponibles o si, per contra, estan ocupats de tal manera que el conductor o conductora pot conèixer amb anterioritat la disponibilitat d’ús del punt de recàrrega.

Un cop al lloc el conductor o conductora s’ha d’identificar mitjançant una tarjeta i, un cop feta la identificació, ja es pot iniciar el procés efectiu de recàrrega del vehicle. La decisió d’ubicar a Alforja un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics va ser adoptada per l’Ajuntament l’any 2019.

Paraules clau:

Notícies relacionades