Back to top

Alforja obrirà la piscina municipal

L’obertura es farà amb totes les mesures de seguretat i prevenció per la COVID 19, que inclou la reducció de l’aforament en un 30% del total, de manera que hi haurà un control d’accés i es realitzarà dos torns a la piscina
alforja

Alforja obrirà la piscina municipal aquest estiu, concretament demà dissabte 27 de juny. L’obertura es farà amb totes les mesures de seguretat i prevenció per la COVID 19, que inclou la reducció de l’aforament en un 30% del total, de manera que hi haurà un control d’accés i es realitzarà dos torns a la piscina per poder fer els treballs de desinfecció que requereixen els autoritats sanitàries.

Per tot això,  l’Ajuntament ha establert les següents condicions per a l’obertura de la piscina municipal aquest estiu:

 • S’estableixen 2 torns per a accedir a la piscina:
  • de les 12 a les 15h
  • de les 16 a les 19h

De les 15h a les 16h tothom haurà de marxar, ja que es procedirà a la desinfecció de la piscina, de la zona de platja, dels lavabos exteriors i de tots els elements utilitzats per les persones usuàries.

 • Els vestuaris estaran tancats i no es podran utilitzar.
 • Hi haurà un control d’accés a la piscina que farà una persona diferent a la persona socorrista, amb l’anotació del nom, el DNI, el telèfon de contacte i l’hora d’entrada i de sortida de cada usuari i usuària.
 • El tiquet d’accés a la piscina només servirà per un torn, per tant si es vol anar a la piscina al matí i a la tarda s’hauran de fer servir 2 tiquets.
 • En cas que l’aforament existent limiti l’accés de noves persones usuàries tindrà preferència qui no hagin entrat a la piscina en el torn anterior.

D’altra banda, el preu d’accés a la piscina s’ha reduït al 50% per a menors de 5 anys i majors de 65, i s’ha fixat el preu de l’entrada general a la piscina en 1 euro al dia.  Així, els preus són els següents:

Nens i nenes fins a 5 anys i majors de 65 anys

 • Talonari de 15 entrades: 7€
 • Talonari de 25 entrades: 11€

Nens i nenes de 6 anys fins a adults de 64 anys

 • Talonari de 15 entrades: 15€
 • Talonari de 25 entrades: 25€

Els tiquets només es podran comprar a l’Ajuntament en l’horari habitual d’obertura, ja que a la piscina no se’n vendran. Els ingressos que se’n deriven no impedeixen que la piscina sigui un servei deficitari, i l’Ajuntament assumeix íntegrament els 28.000 euros del seu cost.

L’alcalde d’Alforja, Juanjo Garcia, ha explicat que “totes aquestes exigències per la COVID 19 dificulten l’obertura d’un espai municipal com aquest però l’Ajuntament considera que és un servei que s’ha de prestar, sobretot a l’estiu per ajudar a passar la calor als alforgencs i alforgenques, i perquè els nens i nenes més petits aprenguin a nedar”.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades