Back to top

Alforja tanca l'Any Fusté amb recital de Nadal pels racons del poble

El grup de teatre Els Passerells ha ofert un itinerari amb un repertori de poesia musicada a través de textos de Josep Fusté i la incorporació de nadales tradicionals del municipi recuperades recentment.

Els Passerells-Teatre Estudi han ofert un recital de Nadal molt especial a Alforja, coincidint amb l'Any Josep Fusté, celebrat durant tot aquest 2023 al municipi. Durant l'any s'han impulsat diverses activitats per commemorar aquest fill il·lustre del poble, un programa que ha tingut una cloenda amb el recital musicat d'una selecció de poemes de Nadal escrits pel mateix Fusté.

D'aquesta manera, el nucli antic d'Alforja ha viscut aquests recitals en diferents racons del poble i amb una ambientació molt especial. Tot plegat acompanyat de diversos músics que han ofert una experiència ben diferent en cada un dels espais, des de nadales populars conegudes, ecos més barrocs sobre el Messies i, fins i tot, nadales pròpiament alforgenques, recuperades per àgata Fortuny.

Racons de Poesia també vol servir per reivindicar el nucli antic d'Alforja, que des dels impulsors consideren que és necessari donat les cases buides i en mal estat que hi ha. La iniciativa és la primera vegada que es porta a terme, però la voluntat és la de continuar-la fent durant els pròxims nadals amb altres textos de personatges del municipi.

Paraules clau:

Notícies relacionades