Back to top

Alguns arbres del barri Gaudí causen molèsties al veïnat

Els veïns asseguren que algunes de les branques arriben fins a les finestres dels pisos i produeixen problemes d'humitat a dins de les cases. És per això que demanen a l'Ajuntament que talli i trasplanti alguns d'aquests arbres.

Branques que entren per algunes finestres de les cases, problemes d'humitats i transpiració de les parets i brutícia als cotxes i al mobiliari urbà produïdes pels excrements dels ocells. Aquestes són les principals queixes del veïnat de l'avinguda Saragossa, al barri Gaudí de Reus, i és que la proximitat dels arbres amb alguns dels edificis causa malestar entre els veïns d'aquest carrer.

Es tracta de Tipuanes, uns arbres que durant la primavera també fan una flor groga. Els veïns també asseguren que són flors molt enganxoses i també es converteix en una molèstia durant aquesta època de l'any.

Els veïns ja han demanat a l'Ajuntament que es tallin o es trasplantin els arbres que afecten més a les cases, deixant els altres sempre que es podin quan toca. Segons els mateixos veïns, el consistori els ha negat la petició al·legant que són arbres protegits. En aquest sentit, Eva María Hidalgo, veïna afectada, explica que "nosaltres no creiem que siguin arbres protegits. No són ni oliveres ni pins centenaris ni res d'això".

Paraules clau:

Notícies relacionades