Back to top

Allau de reserves a les perruqueries en els primers dies d'obertura

Des d'aquest dilluns tots els comerços de menys de 400 metres quadrats, poden obrir les seves portes. I a diferència de la setmana passada, el comprador no cal que reservi hora prèviament. Això sí, la reactivació del petit comerç va lligada a unes mesures de seguretat que, en molts casos, han estat un maldecap pels propietaris.
perruqueria en temps de covid-19

Les primeres mesures preventives ja es troben, en alguns casos, a la porta d'accés dels establiments, amb solucions hidroalcohòliques o guants.

Però hi ha negocis que per la seva singularitat o pel fet inevitable d'haver-se de trencar la distància dels dos metres, com en el cas de les perruqueries, les mesures de seguretat van més enllà.

mesures perruqueries

L'allau de trucades per reservar hora, l'adaptació dels espais per mantenir les distàncies, i el fet que només es permet un client per treballador, han provocat un volum de feina puntual que ha obligat els establiments a gestionar les esperes dels clients.

La higiene i la desinfecció són prioritàries en temps de COVID-19. En el cas de Moran Perruquers han optat pel sistema d'ozó, que barrejat amb l'aigua, els permet desinfectar qualsevol superfície sense l'ús de més productes químics i evitar el rebuig continu de plàstics i cel·luloses d'un sol ús. A més, també tenen un canó d'ozó que funciona durant la nit.

Tot i la incomoditat de treballar amb mascaretes o pantalles, tant els comerciants com els clients entenen que en aquest moment és el més adequat per frenar l'expansió del coronaviurs.

data-entity-type="file" data-entity-uuid="cea858cd-d9e4-4bfa-a348-5173c862c39e" src="/sites/default/files/inline-images/SEGUEIXNOS_TELEGRAM_BANNER.jpg" />

 

Paraules clau:

Notícies relacionades