Back to top

Almoster brinda en la primera edició de la MostVi

La fira del vi particular del municipi debuta amb gairebé una desena de cellers i és un dels primers actes de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén

El sector vitivinícola vol tornar trepitjant fort després de la pandèmia. I és que el vi agrada, i a les comarques del Camp encara més. Per això, el municipi d’Almoster ha celebrat enguany la MostVi, la primera fira del vi que s’hi organitza. Tot i que l’arrencada ha costat lleugerament, amb el pas dels minuts un bon grapat d'almosterencs i visitants hi han anat fent cap, amb l’objectiu d'assaborir diferents productes de les DO del territori.

Bon feedback

En total, hi han participat una foodtruck i 7 cellers que s'han mostrat amb ganes de tornar, d'una vegada per totes, a poder promocionar els seus productes de manera presencial i cara a cara amb els consumidors. Han comentat que, en les darreres fires, han observat bona predisposició i acceptació per part del públic.

Comenten que fires com aquesta esdevenen una oportunitat per socialitzar, quelcom que es valora positivament, ja que el sector s'està recuperant dels estralls que ha patit últimament. En aquesta línia, afirmen que es va notant un augment progressiu de l'interès de la ciutadania pels productes vinícoles. No obstant això, alguns avisen que el conflicte Rússia-Ucraïna també pot perjudicar.

Dues ofertes

Els clients han tingut l’oportunitat de seleccionar un paquet de 15 euros amb 6 tastos i una copa, o bé un tast individual per 2 euros. Els veïns d'Almoster s'han mostrat feliços de tenir una fira del vi al municipi, tant és així que han omplert la plaça de l'Ajuntament fins a les 23:00 h, acompanyats de la banda musical "Aquell Parell". 

L'inici de la Festa Major

Enguany, la fira és un dels actes que inicien la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén, que va començar el passat 3 de juliol i s'allargarà fins al pròxim 3 d'agost.

Paraules clau:

Notícies relacionades