Back to top

Almoster transformarà la plaça del poble

L'Ajuntament d'Almoster ha aprovat aquesta setmana el projecte definitiu per a tirar endavant amb les obres de remodelació de la plaça de Josep Rosselló

Almoster veurà com, d'aquí a uns mesos, es transforma la plaça del poble: la plaça de Josep Rosselló. El projecte ha estat aprovat aquesta setmana en el plenari del consistori, amb un pressupost que ronda els 700.000 euros

Es tracta d'un projecte que va sorgir d'un concurs d'idees, on l'Ajuntament cridava la ciutadania a posar sobre la taula idees per a millorar el poble. D'aquest concurs en va sortir el projecte de la renovació de la plaça del poble que és el centre neuràlgic social del poble. 

Projecte plaça Josep Rosselló Almoster

Inici d'obres a finals d'any

El projecte preveu l'eliminació del vial que divideix la plaça en dos, en concret la que connecta l'Avinguda Catalunya amb el carrer Quater del Sud. Així doncs, la plaça només comptaria amb un sentit de circulació. A més, també s'eliminaran els contenidors soterrats, ja que actualment Almoster funciona amb el sistema de porta a porta, i també es canviarà d'ubicació la parada de l'autobús, la qual està actualment en aquesta plaça. 

Aquests treballs ajudaran a guanyar un espai molt més espai per als vianants. Està previst que les obres comencin a finals d'aquest 2023 o principi de l'any vinent. De moment, el projecte ja compta amb 420.000 euros de finançament gràcies a la Diputació de Tarragona. 

Paraules clau:

Notícies relacionades