Back to top

Alquímia i simbolisme es fusionen a l'Anquin's

La sala d'art ha inaugurat l'exposició "Transformació i Alquímia" de l'artista lleidatana Aurembiaix Sabaté. La col·lecció es podrà visitar fins el proper 29 de febrer.
La ha inaugurat l'exposició "Transformació i Alquímia" de l'artista lleidetana Aurembiaix Sabaté. La col·lecció es podrà visitar fins el proper 29 de febrer.

L'espiritualitat, la bellesa i el contingut poètic segueix sent una constant en l'obra d'Aurembiaix Sabaté. L'artista és la segona col·lecció que exposa individualment a la galeria d'art Anquin's imarca un canvi en la seva obra.

Sota el lema "TrasnfORmació i Alquímia", la col·lecció és fruit de la recerca de simbolismes i de part de la mitologia grega i japonesa.

L'or, com a color predominant de la seva col·lecció, convergeix amb diverses disciplines pictòriques ja sigui sobre paper o fusta i en formes simbòliques com el cercle o la màndorla.

Una obra carregada de connotacions simbòliques 

L'artista ens ofereix alguns claus per endinsar-nos en la seva obra: "L'impuls que em guia a descobrir la veritable essència es manifesta en la creació de la sèrie d'obres "TransfORmació i Alquímia". Inspirada en la literatura alquímica i un seguit de simbolismes, una part de la mitologia grega i mitologia Japonesa, emergeix la forma, figures que es van desdibuixant a mesura que m'endinso en el que és profund.

exposició "TransfORmació i Alquímia" d'Aurembiaix Sabaté a la Sala d'art Anquin's

La foscor, descendir a l'interior de la pròpia cova, per poder ascendir cap al cel i la llum. Tot sustentat pel cercle, "la perfecció dels quatre elements, el que és dens i subtil, sempre en continua harmonia còsmica”

La sala d'art Anquin's acollirà l'exposició fins el proper 29 de febrer.

Imatges de l'exposició

canalreus a telegram

Paraules clau: