Back to top

Un altre brot de coronavirus afecta un centenar d'usuaris de l'Institut Villablanca

Segons ha avançat la Cadena SER, en total hi ha 138 positius. 103 són usuaris i 35 professionals del centre.

Tot i que les dades generals de Reus continuen millorant mica en mica, els efectes de l'elevat índex de rebrot de les darreres setmanes s'estan deixant veure en centres i equipaments diversos. Si aquest dimarts des de Canal Reus els avançavem el cas de la residència Passeig Prim, amb una quarantena de positius, la Cadena SER ha avançat aquesta tarda un altre brot, en aquest cas, a l'Institut Villablanca, gestionat pel Grup Pere Mata. 

No és el primer cop que el virus entra en aquest centre. Però segons l'emissora de ràdio, aquest cop ho ha fet amb una especial incidència. 138 positius de coronavirus: 103 usuaris del centre i 35 professionals que hi treballen. La majoria de casos estan aïllats a la residència Maricel

Quart equipament afectat

El brot se suma, a més del de la residència Passeig Prim, al de la residència Ítaca Fortuny, que aquest cap de setmana ha estat intervinguda per la Generalitat. També a les Germanetes dels Pobres, que continua aïllada. 

Entrevista

Parlem amb Jordi Gutiérrez, delegat del sindicat CGT a l'INS Villablanca de la situació a les residències i altres centres de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades