Back to top

Alumnes de Buenafuente's actors estrenen una pel·lícula musical

'Amor o qué sé yo...' és la pel•lícula que ha nascut del projecte Reus Musical de l'acadèmia Buenafuente's actors, davant el risc de no poder fer una representació musical al teatre per les restriccions anticovid.

Aquest cap de setmana s'ha estrenat, a la sala Santa Llúcia de Reus, la pel·lícula 'Amor o qué sé yo...', de César Constantí, protagonitzada per les 17 alumnes, 16 noies i 1 noi, del curs de formació musical de l'acadèmia Buenafuente's actors. I ho ha fet al més pur estil de Hollywood: amb photocalls, glamour, catifa vermella... i molts nervis. La pel•lícula ha nascut com alternativa al risc del tancament dels teatres per la pandèmia. Així doncs, és un bon exemple de com les adversitats, en aquest cas la pandèmia, es poden convertir en oportunitats.

A més, la representació musical al teatre també es podrà fer. Tindrà lloc al dissabte 12 de juny al Bartrina.

Una trama en què s'hi barreja l'amor

'Amor o qué sé yo...", és un film que narra les aventures d'un grup d'alumnes de teatre musical que passen un cap de setmana en una finca amb l'objectiu de trobar una bona idea per crear un espectacle. La trama, però, s'embolica, quan l'amor s'interposa en els seus plans. Està plantejada com una comèdia musical amb moments molt divertits.


optiques visio

 

Paraules clau:

Notícies relacionades