Back to top

Alumnes de l'ECIR graven un curtmetratge de zombies

Per tancar el curs d'estiu, alumnes de l'Escola de cinema de Reus graven un curtmetratge al Pàrquing del Simonet durant dos dies. Un total de 9 estudiants han participat en aquest taller. La temàtica ha estat escollida en honor al director George Andrew Romero, recentment mort. El curtmetratge reusenc estarà acabat aquest setembre.

Imatge del rodatge del curtmetratge dels Estudiants de l'ECIR

Càmera, so, claqueta.. acció! Alumnes de l'Escola de Cinema de Reus filmen durant dos dies un curtmetratge de zombies al Pàrquing del Simonet. Un total de 9 alumnes de 12 a 16 anys han participat al taller d'estiu, que s'ha dut a terme durant tot el mes de juliol als matins. Han tingut el suport de tres maquilladors de l'Institut Cal·lípolis, que els han ajudat.

Els estudiants han après el llenguatge cinematogràfic, la direcció d'actors i planificar una idea fins a tenir el projecte final. Han estat tot el curs treballant amb aquest curtmetratge. Pel que fa al tema escollit de zombies, rendeix homenatge al director i actor dels Estats Units, George Andrew Romero.

Tal com afirma el director de l'Escola de Cinema de Reus, Daniel Villanueva: "Hem trobat oportú fer homenatge a George A.Romero, recentment mort".

Cada participant té un rol i es van rotant perquè tots aprenguin coses noves. A finals de setmana tenen previst fer l'edició. El curtmetratge final està previst per a aquest setembre, ja que encara queda la fase de postproducció de so i color.