Back to top

Alumnes de l’Escola Rubió i Ors escullen les 7 meravelles de Reus

L’alumnat de 6è A de l’Escola Rubió i Ors organitza els I Premi Art Rubió i Ors i fa l’entrega d’un guardó als 7 espais més emblemàtics de la ciutat

L’alumnat de 6è A de l’Escola Rubió i Ors va dur a terme l’entrega del I Premi Art Rubió i Ors, cloenda del projecte “Les 7 meravelles de Reus”, el passat 20 de juny a la plaça Mercadal.

Aquest projecte s’emmarca a l’espai d’Art Project, l’àrea d’educació visual i plàstica que l’escola realitza en llengua anglesa.

Després de treballar "Les 7 meravelles del món", l’alumnat va fer una tria dels espais més emblemàtics de la ciutat i, posteriorment, va realitzar una enquesta popular tant a la comunitat educativa com per diferents espais del barri i de la ciutat per tal de poder determinar quin d’aquests espais era el més emblemàtic.

Els espais escollits

L’acte va consistir en l’entrega d’un diploma de reconeixement que inclou un codi QR amb un enregistrament en llengua catalana, castellana i anglesa per cadascun dels espais escollits:

  • Palau Bofarull
  • Prioral de Sant Pere i el Campanar
  • L’Institut Pere Mata
  • Centre de Lectura
  • Teatre Fortuny
  • Santuari de Misericòrdia
  • Casa Navàs, espai guanyador

A més a més, Casa Navàs va rebre un guardó dissenyat per l’alumnat de 5è B i reproduït per l’artista cambrilenc, David Callau. L’acte també va comptar amb la col·laboració de la coral Rubió i Ors, qui va interpretar la cançó “Art” de Francesc Garcia.

Des d’aquest any, l’Escola Rubió i Ors, en acompanyament amb el programa Magnet, aliances per l’èxit educatiu, aposta per una mirada artística i treballa en la realització de projectes de caire artístic que englobin i integrin la resta d’aprenentatges i, alhora, fomentin el desenvolupament integral de l’alumnat.

Paraules clau:

Notícies relacionades