Back to top

Alumnes de secundària aprenen primers auxilis

Els estudiants han fet una formació per saber a fer una reanimació i com actuar en cas que una persona necessiti auxili sanitari. Tot plegat en el marc de la 27a Reunió Anual de la Societat Catalana de Pediatria que enguany se celebra a Reus.

Comprovar si una persona respira o no, trucar el 112, o començar una reanimació. Són alguns dels passos que s'han de seguir si s'observa que alguna persona necessita auxili sanitari. Un seguit d'accions que si es fan amb el coneixement pertinent i de manera ràpida, poden arribar a salvar vides.

És per això que des de fa uns anys es porten a terme formacions a alumnes de 6è de primària per tal que aprenguin a reanimar i a com reaccionar en cas d'urgència, tot plegat en el marc de Reunió Anual de la Societat Catalana de Pediatria que enguany celebra la seva 27a edició a la capital del Baix Camp.
 
D'aquesta manera els alumnes han realitzat una part teòrica i una part pràctica on a través de ninots, han après pas per pas, el que s'ha de fer en aquests casos i començar una reanimació si es donés el cas. La formació ha finalitzat amb una coreografia grupal per aprendre els passos per a la reanimació a través de la música i el ball.

Paraules clau:

Notícies relacionades