Back to top

Amazon atura els seus plans d'expansió quan volia instal·lar-se a Reus

L'empresa pretenia instal·lar un centre logístic a la ciutat, però la frenada d'activitat provocada per la crisi econòmica ha fet que la multinacional hagi retallat els seus plans d'expansió

Amb sorpresa, però també amb resignació, aquest dimecres la ciutat s'ha llevat amb la notícia que Amzaon pretenia instal·lar un centre logístic a Reus, concretament, Bellissens, al polígon H12. Una inversió que no s'havia fet pública, però que l'Ajuntament tenia sobre la taula. De fet s'havia aprovat la reparcel·lació de l'indret al plenari del passat 17 de juny.

Es buscaran alternatives

L'equipament que pretenia instal·lar Amazon era de 80. 000 metres quadrats, el que l'hagués convertit en un dels projectes de futur més interessants a la ciutat. Ara bé, la frenada de l'activitat ha obligat la multinacional a aturar els seus plans d'expansió. I això també afecta el de la capital del Baix Camp. Els propietaris dels terrenys, amb la complicitat de la Generalitat i ACCIÓ, buscaran ara una alternativa. 

L'alcalde Carles Pellicer admet que la ciutat té un problema de solars industrials i que cal buscar sinergies amb els propietaris privats dels terrenys potencialment interessants per a grans projectes i ser capaços d'atraure empreses punteres.

Paraules clau:

Notícies relacionades