Back to top

Amb la mel als llavis

El somni reusenc de veure triomfar Ari Sánchez a casa no ha estat possible. Gemma Triay i Alejandra Salazar s’han proclamat campiones del Reus-Costa Daurada Open (6-3, 6-7, 6-1)

La final entre les millors del món, amb les dues parelles capdavanteres en el rànquing, ha acabat amb les mateixes campiones que en l’Open de Miami. Alejandra Salazar i Gemma Triay s’han adjudicat el Reus-Costa Daurada Open, després de gairebé tres hores de partit. Les coses no han començat bé pel binomi format per la reusenca Ari Sánchez i la seva parella Paula Josemaría, ja que han vist com les seves rivals posaven la directa en el primer set (6-3).

La dinàmica no ha canviat a l’inici del segon set, i les números u semblava que havien deixat el partit encarrilat amb un gran parcial a favor (4-1). Aleshores el binomi català-extremeny -impulsades per un Olímpic bolcat al tàndem de la reusenca- ha donat un cop d’autoritat damunt la taula, enviant l’enfrontament al tercer i definitiu set després d’un tie-break (6-7). 

El tercer set ha començat amb el control d’Ari Sánchez i Paula Josemaría. La parella ha deixat escapar l’opció de marxar per dos jocs (0-2), i Triay i Salazar han capgirat el marcador (6-1) i s’han emportat el Reus-Costa Daurada Open.

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

Paraules clau:

Notícies relacionades