Back to top

Amb la Tercera RFEF a l'horitzó

El Reus FCR començarà la pretemporada el pròxim dimarts 16 d'agost, amb l'objectiu de formar part del grup capdavanter de la categoria i lluitar per l'ascens a la Tercera Federació.

Setze equips i una única plaça d'ascens a la Tercera Federació. I tot plegat, en una lliga que compta amb conjunts que són candidats a pujar com l'Ascó, que ve de baixar de la cinquena categoria del futbol estatal, el Santfeliuenc, el Valls o l'històric Santboià, també amb passat en lligues superiors. I entre aquests aspirants que somien amb la promoció de categoria, també hi trobem el Reus Futbol Club Reddis de Marc Carrasco
 
Els roigs-i-negres han conformat un equip que està obligat a competir tots els partits i a lluitar per l'ascens. Cal recordar que si el Reus puja a Tercera, el conjunt de la capital del Baix Camp faria un doble salt de categories, ja que deixaria enrere la Primera Catalana i la Superlliga, la nova competició de la Federació Catalana que s'implementarà de cara al curs 2023/2024.

El desig de la Tercera RFEF

El club somia amb la Tercera Federació. Albert Viñas, responsable esportiu del Reus FCR, ha explicat a Canal Reus que "competirem per assolir aquest ascens directe a la Tercera RFEF" i que "s'ha fet una plantilla per competir i pujar". El també vicepresident de l'entitat vol deixar clar que "això és futbol, i ningú pot garantir que pujarem".  

Un objectiu i nou fitxatges

El salt de qualitat del Reus Futbol Club Reddis s'ha fet palès amb les incorporacions que ha fet l'equip de Marc Carrasco. Jugadors com Dani Argilaga, Modest Notario, Albert Miravent, Marcel Messeguer, Sergi Moreno o Víctor Miranda, amb passat en categories estatals, i amb la promoció de joves com Maikel Jiménez, Raúl Melo i Enric Canals
 
El Reus començarà el curs el pròxim 16 d'agost, amb el primer entrenament de la pretemporada. 

Paraules clau:

Notícies relacionades