Back to top

Ambient de Festa Major, també pels més grans

La residència STS Misericòrdia ha rebut la visita dels Nanos de Reus, aprofitant que gairebé la totalitat del centre ja està vacunat.

Tarda de dissabte de Festa Major a la residència STS Misericòrdia. Els residents del centre han pogut gaudir, un any més, de la visita d'un dels grups del seguici festiu reusenc. Enguany, encara amb més il•lusió, ja que donada la situació de pandèmia no poden assistir a la gran majoria d'actes que s'organitzen a la ciutat.

Els Nanos de Reus han estat els encarregats de portar la Festa Major fins a la residència, i de retornar l'ambient festiu als residents. Així, han realitzat alguns dels seus balls i desfilades més conegudes, en un espai a l'aire lliure a l'exterior de la residència. 

Un pas endavant pel centre

Aquesta visita forma part del pla de retorn a la normalitat de la residència. I és que després de gairebé un any i mig sense sortides ni activitats de lleure, i d'acord amb els protocols sanitaris, el centre recupera el seu vessant més lúdic. Com també la seva funció de centre de dia per aquelles persones que, sense ser residents, passen bona part del dia en aquest espai. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades