Back to top

Ambient més viu durant el primer dia de les 'Botigues al Carrer'

Els comerços oferiran fins divendres grans descomptes per rematar les rebaixes d'hivern, una campanya que s'ha vist truncada a causa de les restriccions de la COVID.

La 41a edició de les Botigues al Carrer arrenca en un moment complicat per als comerços de la ciutat. Tot i que a primera hora, l'ambient era tímid, a mig matí s'ha anat animant i els carrers s'han omplert de persones passejant. La majoria de comerços confien que la campanya servirà per incrementar les vendes i donar una petita empenta al sector.

Menys comerços que en edicions anteriors

Les restriccions de la pandèmia però no han estat cap inconvenient perquè moltes persones sortissin al carrer i compressin aprofitant uns descomptes d'entre el 50 i 70%. Això sí, el nombre de comerços que han sortit al carrer ha estat menor que en edicions anteriors. 

Del 2 al 5 de març

Amb aquesta iniciativa, les botigues ofereixen fins al divendres grans descomptes per rematar les rebaixes d'hivern i acabar amb tot aquell estoc sobrant de la temporada. Inicialment, estava previst que la campanya durés fins al dissabte 6 de març tot i que a causa de les mesures anunciades pel Procicat, aquesta finalitzarà el divendres dia 5.

Paraules clau:

Notícies relacionades