Back to top

Ampliar el 'Bus x Tu', la nova proposta d'Esquerra

L'objectiu del partit és estendre el servei de bus a demanda a la zona sud de la ciutat, i reforçar-lo a altres punts de la capital del Baix Camp.

Que el 'Bus x Tu' arribi a les urbanitzacions de Blancafort i Aigüesverds, que s'incrementi la freqüència al polígon Agro Reus i al Mas de les Ànimes i, a més a més, que també es doni servei al Passeig Nord i a la zona de la plaça d'Almoster. Aquesta és la proposta d'Esquerra pel que fa al transport públic a la capital del Baix Camp, una iniciativa que, per exemple, diuen que descongestionaria la línia 30 i 31 de Reus Transport al barri Pelai.

Expliquen que s'encarregarà una enquesta al gabinet CERES, perquè així la ciutadania podrà detallar "des d'on volen sortir, cap a on volen anar i en quin moment del dia més ho necessiten". Així podran "calcular els conductors i els vehicles que han de fer aquest servei", assegura la número 5 de la llista d'ERC Marina Berasategui. 

Des del partit asseguren que els primers mesos del 'Bus x Tu' han estat un èxit, i que l'aposta d'Esquerra pel transport públic col·lectiu és "decisiva i determinant". Segons han explicat, el servei ha arribat a tenir pics de trenta persones en un mateix dia.

Paraules clau:

Notícies relacionades