Back to top

Ana López: "Cambrils necessita un impuls econòmic i social"

L'alcaldable de Cambrils pel PSC, Ana López, s'ha presentat oficialment aquest dissabte en un acte obert a la ciutadania on ha desenvolupat els principals eixos del programa electoral.
acte psc cambrils

Davant una sala plena, amb més de 150 assistents, l'alcaldable socialista per Cambrils, Ana López, ha desgranat els eixos principals del seu programa electoral. Un programa que preveu impulsar el desenvolupament social i econòmic de la ciutat, i on la connexió urbanística entre els barris tindrà un paper important, davant l'oportunitat que brindarà el desmantellament de les vies del tren. Després d'uns anys d'austeritat, López creu que ara és el moment de reactivar inversions per donar cohesió a la ciutat, amb actuacions com reconfigurar l'avinguda Diputació per crear un passeig marítim fins a Salou, allargar el passeig Horta Santa Maria o connectar la zona educacional propera a l'Ajuntament amb el nucli urbà.

López també aposta per l'habitatge social i per la creació d'una oficina municipal d'habitatge al nucli antic, per potenciar l'esport i el comerç local, amb l'objectiu de desestacionalitzar el turisme, i ampliar els serveis empresarials que s'ofereixen a la Torre del Llimó. D'altra banda, la candidatura socialista vol prioritzar l'atenció a les persones, fomentar l'ús de les noves tecnologies a les aules, i potenciar una educació trilingüe accessible a tothom.

Pel que fa a les assignatures pendents, López ha reconegut que cal donar un impuls al teatre-auditori perquè sigui una realitat. I ha afegit que cal desenvolupar el polígon de Villagrassa i resoldre les traves actuals al polígon Belianes per crear ocupació.

Tot plegat ho ha donat a conèixer en l'acte de presentació com a cap de llista del PSC per Cambrils, en què ha estat acompanyada per la portaveu socialista al Parlament de Catalunya, Eva Granados, i el mediàtic professor d’economia de la Universitat de Barcelona, Gonzalo Bernardos. Els dos han elogiat el seu tarannà i capacitat per liderar un projecte de ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades