Back to top

Ana López deixa la política

La sorpresa ha saltat només dues setmanes després que la moció de censura impulsada per l'actual alcalde, Oliver Klein, i amb el suport del PSC d'Ana López, entre d'altres, tires endavant.

Ana López deixa la política després de més de 18 anys. Així ho ha anunciat aquest dimecres en la presentació del Ple de Cartipàs Municipal. La portaveu del PSC a l'Ajuntament de Cambrils ha assegurat que fa temps que aquesta idea li rondava pel cap i que ara mateix no pot donar el 100%.

La sorpresa ha saltat només dues setmanes després que la moció de censura impulsada per l'actual alcalde, Oliver Klein, i amb el suport del PSC d'Ana López, entre d'altres, tires endavant.

Alfredo Clua agafarà el relleu

Entre finals d'aquesta setmana i la setmana vinent es farà un ple on es presentarà totes les novetats del cartipàs municipal, es formalitzarà l'adeu d'Ana López i es donarà peu al relleu. La persona que de moment estarà com a responsable de la regidoria de recursos humans fins que es prengui possessió serà Josep Maria Vallès i un cop es formalitzi el tràmit, el relleu definitiu l'agafarà Alfredo Clua.

Paraules clau:

Notícies relacionades