Back to top

Ana López descarta la moció de censura a Cambrils

La segona tinent d'alcalde de Cambrils, Ana López, descarta la moció de censura proposada pel grup municipal del Partit Popular. La proposta, que va sorgir en el penúltim plenari, no ha estat recollida per la socialista, que assegura que prioritza la política municipal a la nacional.
Ana López descarta la moció de censura a Cambrils

La moció de censura proposada pel Partit Popular de Cambrils no compta amb el suport del PSC. Així ho ha confirmat la segona tinent d'alcalde, Ana López en el programa 'Avui Cambrils' de Canal Reus Televisió. Considera que per sobre de la política nacional s'hi troba la municipal i per aquest motiu, no veu justificat el trencament del pacte de govern actual. 

A la vegada, assegura que no se li ha presentat una oferta sòlida de moció de censura i que la proposició dels populars en la penúltima sessió plenària neix d'una voluntat de provocar desgast polític a l'equip de govern actual. 

Ana López ha parlat d'aquest i d'altres qüestions com ara els pressupostos participatius, al programa Avui Cambrils, que s'emetrà avui a dos quarts de nou del vespre.

Paraules clau:

Notícies relacionades