Back to top

Andorra és la primera parada de Núria Castán al Freeride World Tour 2021

El cap de setmana del 20 de febrer comença el Freeride World Tour 2021, amb Núria Castán com a representant del territori. Després de convertir-se en la quarta millor freerider del món, la d'Almoster encara la segona temporada consecutiva a l'elit de l'snowboard mundial.

La temporada 2020 del Freeride World Tour va ser la primera de Núria Castán a l'elit de l'snowboard mundial, situant-se com la quarta del món en aquesta especialitat. Tot plegat en un any atípic, marcat per l'arribada del coronavirus, que va impedir que s'acabés la temporada. Andorra serà la seu de la primera prova de la màxima competició mundial de freeride entre el 20 i el 26 de febrer, en unes pistes on Castán va aconseguir el segon lloc en el certamen disputat el 2020.

En l'any del seu debut, la rider va finalitzar en cinquena posició al Japó en la seva primera competició del Freeride World Tour; sisena a la segona prova celebrada al Canadà; i segona a Andorra, en el darrer certamen que es va disputar. Aquests resultats la van situar en el quart lloc del rànquing, classificant-se per la final -que no es va poder celebrar- i obtenint una plaça per la màxima categoria de l'snowboard mundial per aquest 2021.

núria castán

FOTOGRAFIES I VÍDEO: Freeride World Tour

El Freeride World Tour està treballant perquè la competició es pugui celebrar. El circuit compta amb cinc competicions en diferents punts del món, però proves com les del Japó i el Canadà s'han hagut de suspendre per culpa de la pandèmia. A banda del certamen andorrà, també estan confirmades les competicions a Fieberbrunn (Àustria) i el Xtreme Verbier (Suïssa).

Paraules clau:

Notícies relacionades