Back to top

Andreu Martín: "Em sorprèn i em preocupa l'eufòria d'ERC a Reus"

En una entrevista a Canal Reus, el portaveu del principal grup a l'oposició de l'Ajuntament de Reus ha fet balanç dels dos anys de mandat de l'actual govern. Assegura que cal escoltar més als ciutadans.

Andreu Martín ha carregat contra el que considera eufòria desmesurada d'Esquerra. Després que els regidors republicans i la vicealcaldessa de la ciutat hagin fet balanç dels primers anys del mandat aquest dijous al matí, els socialistes asseguren que s'estan perdent oportunitats i que la pandèmia no és excusa. 

Martín diu que "em sorprèn i em preocupa l'eufòria d'ERC" perquè considera que el govern municipal no està funcionant. Com exemple posa el cas del Pavelló del Molinet, que aquest mateix dijous s'ha confirmat que es construirà a partir del 2023: "És un incompliment del Pla d'Acció Municipal, perquè en aquell document es deia rotundament que es construiria el pavelló aquest mandat", diu el líder socialista. A més, afegeix que "al carrer hi ha la sensació que no s'està escoltant a la gent" i reitera que hi ha una desconnexió per part del govern municipal amb la ciutadania. 

El pla estratègic, tard

El portaveu del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Reus insisteix que el Pla Estratègic que ha d'arrancar formalment la setmana vinent "arriba tard". "Quan no sabem cap a on hem d'anar és fàcil fer balanços positius i fer-se fotos". Assegura que a la ciutat hi havia dos plans estratègics realitzats pels anteriors governs socialistes que "han estat en un calaix sense que ningú se'ls hagi mirat". 

Entrevista

Paraules clau:

Notícies relacionades