Back to top

Andreu Martín: 'La ciutat està adormida i decadent'

El recentment escollit candidat del PSC a les eleccions del 2023 a Reus és el primer protagonista d'un cicle d'entrevistes amb tots els alcaldables de la ciutat. Un cicle que s'allargarà fins a la tardor, quan s'enllestirà el procés intern d'algunes formacions.

L'habitatge, la cultura, les polítiques transversals i la solució de diverses qüestions pendents, com el Mercat del Carrilet o l'exili del Bravium Teatre. Aquests són alguns dels eixos del discurs del PSC amb vista les eleccions del pròxim maig del 23. 

Andreu Martín enceta un cicle d'entrevistes a Canal Reus. Des d'ara i fins a la tardor, quan s'enllesteixin els processos electorals interns de totes les formacions que tenen representació al consistori, anirem escoltant les veus dels líders polítics que concorreran a les eleccions municipals del 2023.

Martín es mostra convençut del discurs del PSC, que busca abastar un ampli espectre de la societat i considera indispensable un canvi de model de gestió de la ciutat perquè aquesta s'ha adormit durant els darrers anys, segons assegura literalment. 

Andreu Martín

Paraules clau:

Notícies relacionades