Back to top

Andreu Martín: 'El PAM és paper mullat'

El líder de l'oposició i portaveu del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Reus critica que els pressupostos del 2021 no tenen com a objectiu millorar la vida dels ciutadans.

Andreu Martín insisteix que "ningú ha demanat una nova piscina" i que les prioritats de la ciutadania en temps de pandèmia són unes altres. Per això assegure que els pressupostos aprovats pel plenari municipal no reflecteixen les necessitats de la ciutat. 

De fet, Martín, en una entrevista al Notícies de Canal Reus, reitera que fan falta ajudes i personal per atendre les demandes de la ciutadania. I que tampoc s'aposta clarament per l'habitatge social, una altra de les reivindicacions del PSC les darreres setmanes. De fet, Martín diu que "ni tan sols les promeses electorals es reflecteixen al PAM, que és paper mullat". Ho diu perquè l'alcalde va prometre un miler de pisos de protecció oficial en campanya electoral. 

'Algú ha de parlar amb ells'

Andreu Martín explica que assisteix a les manifestacions dels treballadors de la brossa "perquè són treballadors de la ciutat, que veiem cada dia" i que el sorprèn el fet que l'Ajuntament no digui res. "Algú ha de parlar amb ells i escoltar-los" diu el lider socialista, que afegeix que "no s'entén que ningú surti a desacreditar el que diuen els treballadors i caldria preguntar-li a l'alcalde quins són els compromisos als quals van arribar". No critica que hi hagi compromisos, però no entén que hi hagi obscurantisme al voltant de la contracta per part del govern municipal. 

Paraules clau:

Notícies relacionades