Back to top

Andreu Martín, proclamat candidat del PSC a l'alcaldia de Reus

Martín buscarà independents per completar la seva llista i assegura que l'objectiu de vuit regidors és el mínim que s'han d'exigir per evitar una reedició del govern actual

Andreu Martín ha estat proclamat aquest dijous com a candidat socialista a l'alcaldia de Reus. L'actual portaveu del grup municipal ha rebut l'aval de més de 80 militants socialistes en una de les assemblees més multitudinàries de la darrera dècada a la seu de la plaça del Castell. Martín va comptar amb el suport de primeres espases del partit a casa nostra, com els diputats catalans i estatals Rosa Maria Ibarra i Joan Ruiz, el presumible candidat a Tarragona, Rubén Vinyuales, o l'exalcalde Josep Abelló. 

Una escenificació que va servir per llençar un missatge clar: l'objectiu és recuperar l'alcaldia de la ciutat. Fa dues setmanes, Martín va assegurar que es marquen un mínim de 10.000 vots i 8 regidors, unes xifres que els han de permetre evitar que l'actual govern d'Esquerra, Junts i Ara Reus pugui repetir la fórmula en el pròxim mandat.

Martín també va deixar clar, que a diferència de la llista de 2019, la de maig de 2023, inclourà independents per intentar aglutinar el màxim de sensibilitats possibles en el nou projecte dels socialistes.

El ja candidat socialista va explicar que la feina de difusió començarà de forma immediata amb un seguit d'accions per aproximar-se a la ciutadania: carpes, passejos per la ciutat, entrevistes i reunions amb entitats i empresaris, entre d'altres. L'alcaldable també va fer referència a la campanya que està portant a terme el partit, 'Tu fas el canvi', per evidenciar el seu interès per conèixer les necessitats i propostes de la ciutadania.

Paraules clau:

Notícies relacionades