Back to top

Andreu Martín repetirà com a candidat del PSC a l'alcaldia de Reus

Aquesta serà la segona vegada que Martín encapçalarà les llistes del PSC, després que el 2019 aconseguís ser la tercera candidatura més votada a les eleccions municipals

Andreu Martín serà el candidat del PSC a l'alcaldia de Reus a les eleccions municipals de 2023. Els socialistes van tancar aquest dilluns al vespre el termini de presentació de precandidatures, un procés que només va rebre la seva candidatura i que, per tant, situa al primer secretari del partit i actual portaveu socialista com a cap de llista als pròxims comicis, una proclamació que serà oficial a inicis del mes de juny.

Aquesta serà la segona vegada que Martín encapçalarà les llistes del PSC, després que el 2019 aconseguís ser la tercera candidatura més votada a les eleccions municipals, a pocs vots de la segona, passant de quatre a sis regidors. Martín assegura que la seva formació es troba en un molt bon moment i, de fet, apunta que és en punt òptim per recuperar l'alcaldia que els socialistes van perdre el 2011 i que retenien des de l'arribada de la democràcia.

El candidat afirma, a més, que no posarà línies vermelles a qualsevol altra formació que comparteixi projecte i visió de ciutat. De fet, als darrers comicis, Martín ja va negociar amb Esquerra Republicana i la CUP per intentar evitar el tercer mandat de Carles Pellicer.

Paraules clau:

Notícies relacionades