Back to top

Andreu Martín serà a les llistes del PSC per les eleccions del 23J

El PSC al Camp de Tarragona l'ha presentat com a opció juntament amb Ivana Martínez. Ara queda saber com es configura la llista amb la gent de les Terres de l'Ebre.

El reusenc Andreu Martín parteix amb opcions per formar part de la candidatura del PSC a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol. Els socialistes del Camp de Tarragona l'han proposat juntament amb Ivana Martínez per encapçalar la llista. Ara bé, la decisió final es prendrà aquest cap de setmana al Consell Nacional del partit i també cal tenir en compte que les Terres de l'Ebre també tenen els seus candidats. 

El PSC de Reus va escollir Martín dilluns i aquest dimarts ho ha fet Tarragona. A Reus també s'ha proposat Noelia Paredes, filla de la històrica líder veïnal Inés González. 

Cruset hi torna

josep maria cruset

Josep Maria Cruset, expresident del Port i també exalcalde de Riudoms va ser el primer que va aixecar el dit. Cruset s'ha presentat a les primàries de Junts per optar a encapçalar la llista a Madrid per Tarragona. També s'hi ha presentat Héctor López Bofill. 

Paraules clau:

Notícies relacionades