Back to top

Andrew Weidinger i els Barcelona Dragons separen els seus camins

La franquícia ha anunciat aquest dimarts a la tarda que trenca la seva relació amb el fins ara entrenador Andrew Weidinger. En un comunicat, l'entitat explica que la decisió ha estat de mutu acord.

Ni quaranta-vuit hores després de la desfeta dels Barcelona Dragons en les semifinals de la Lliga Europea de Futbol Americà contra els Viena Vikings, la franquícia reusenca ha anunciat que el fins ara head coach de l'equip Andrew Weidinger, ja no serà l'entrenador principal. En un comunicat emès aquest mateix dimarts, els Dragons afirmen que la decisió s'ha pres hores abans i que ha estat de mutu acord.

En el mateix escrit, el general mànager de la franquícia Bart Iaccarino "agraeix moltíssim la feina de Weidinger durant aquesta temporada, el seu compromís amb l'equip i el treball dur que ha fet". També li reconeix que hagi portat "els Dragons tan lluny com ha estat possible aquest curs". Tanmateix, el text detalla que ni els reusencs ni l'entrenador "coincidien en certs aspectes" ni han "trobat allò que s'espera de l'altra part".

Classificats pel play-off per primera vegada

Andrew Weidinger, nord-americà nascut a Phoenix el 1982, va arribar a la franquícia el passat mes de març, convertint-se en el segon entrenador dels renascuts Dragons, després d'Adam Rita. Amb el d'Arizona, els reusencs han sumat vuit victòries i quatre derrotes en la lliga regular, aconseguint la primera posició de la conferència sud de la lliga. A més a més, han jugat el play-off pel títol per primera vegada.

Així doncs, els Dragons tindran un tercer head coach per la tercera temporada a la Lliga Europea de Futbol Americà, l'any vinent. Ara caldrà veure si la franquícia continuarà jugant a Reus, on tenen contracte fins al curs que ve, o si buscarà una nova seu.

FOTOGRAFIA: Barcelona Dragons

Paraules clau:

Notícies relacionades