Back to top

Anna Cortiles s'acomiada del pàdel professional a Reus

La de Mont-roig del Camp ha disputat el seu darrer duel com a jugadora al Reus Costa Daurada Open, on ha perdut amb la seva companya Sofía Saiz davant les bessones Alayeto (6-3, 6-1).

Ara fa uns dies, Anna Cortiles va anunciar per sorpresa que es retiraria del pàdel professional al Reus Costa Daurada Open 500. I des del moment de la seva publicació a les xarxes socials, no va parar de rebre missatges del món del pàdel. Amb només 26 anys, la de Mont-roig del Camp continuarà vinculada al món del pàdel, i ho compaginarà amb els seus estudis de màrqueting. 

Després de superar els setzens de final contra Raquel Segura i Lourdes Pascual, les bessones Alayeto han superat a la catalana i a la seva parella Sofía Saiz en dos sets (6-3, 6-1) en els vuitens de final. D'aquesta manera, Cortiles, que va començar a jugar a pàdel el mateix dia i a la mateixa pista amb la reusenca Ari Sánchez, tanca el seu cicle com a professional amb l'objectiu de trobar nous reptes.  

Ovació de l'Olímpic

La número 52 del rànquing del World Padel Tour s'ha acomiadat del pàdel professional a casa, amb un reconeixement de l'organització i també amb l'ovació del públic del Pavelló Olímpic de Reus

El comiat a les xarxes

Paraules clau:

Notícies relacionades