Back to top

Antoni Brufau i 'El Futur de l'Energia', al Círcol

En el marc de la celebració dels 170è aniversari d'El Círcol de Reus, el president de Repsol, Antoni Brufau, va oferir una xerrada sobre el futur de l'energia.

Repsol avui dia està liderant la transició  vers un model energètic més sostenible amb l’objectiu zero emissions de cara a l’any 2050. Segons el mateix president, l'empresa té el compromís ferm de lluitar contra el canvi climàtic i aconseguir arribar a l'any 2050 i ser una companyia totalment neutra en emissions. De fet, les últimes inversions que ha fet l'empresa al territori han estat en aquesta mateixa línia, com ara la creació d'hidrogen verd o la descarbonització de la companyia.

Objectiu: 2050

Antoni Brufau, amb gran experiència en el món empresarial i lligat al sector energètic, mitjançant la mateixa empresa, des de l'any 1996, ha liderat en la darrera època el procés de transformació de la companyia convertint-la en una companyia global de multienergia. Repsol avui dia està liderant la transició vers un model energètic més sostenible amb l'objectiu zero emissions netes de cara a l'any 2050.

En paraules d'Antoni Brufau: "A Repsol, tenim el ferm compromís de lluitar contra el canvi climàtic. Estem focalitzats en aconseguir la fita, l'any 2050, de ser una companyia totalment neutra en emissions i a això, li estem dedicant tots els nostres esforços". Brufau va afegir que "cap de nosaltres pot qüestionar avui que sense una energia accessible, sense una energia competitiva, sense una energia sostenible, podem generar desenvolupament i benestar a la ciutadania".

Paraules clau:

Notícies relacionades