Back to top

Antoni Pont, fill adoptiu de Reus

Aquest dilluns s'han lliurat els Guardons de la Ciutat, que han distingit també la Reial Congregació de la Puríssima Sang, el Cineclub del Centre de Lectura, l’Associació Cultural Bonsai Baix Camp i el Biela Club 600 Clàssics Històrics.

La pandèmia no ha aturat el lliurament dels Guardons de la Ciutat, però sí que n'ha obligat a replantejar l'acte. Poca gent al Saló de Plens del consistori, quan en altres edicions no s'hi cap, i un acte més curt i fluid. 

Antoni Pont, empresari nascut a Tàrrega el 1934, ha estat distingit aquest dilluns amb el títol de Fill Adoptiu de la Ciutat. Un dels reconeixements més importants que pot atorgar el plenari municipal. Pont, que també ha estat al capdavant de diverses entitats i associacions empresarials, entre els quals destaca la Jove Cambra de Reus o la Fundació Gresol Empresarial de la Catalunya Nova, ha recollit emocionat el títol acompanyat de la seva família. 

Medalla de la ciutat i Mencions Honorífiques

guardons

Un altre dels grans guardons lliurats aquest dilluns ha estat el de la Medalla de Ciutat a una entitat cabdal en la celebració de la setmana santa reusenca, la Reial Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist. 

A més, també s'ha lliurat Mencions Honorífiques Municipals a dues entitats que han fet 25 anys aquest 2020: l’Associació Cultural Bonsai Baix Camp i el Biela Club 600 Clàssics Històrics. La tercera menció ha estat lliurada al Cineclub del Centre de Lectura, que l'any passat van celebrar el 50è aniversari. 

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, que ha presidit l'acte, ha distingit l'actitud cívica de totes les entitats i personalitats reconegudes. 

Guardons de la Ciutat 2020

Paraules clau:

Notícies relacionades