Back to top

Any de canvis al Reus Deportiu Virginias

Entrem de ple a la darrera setmana del 2021, on repassarem el bo i millor de l'esport local. El primer fascicle serà sobre el Reus d'hoquei.

El 2021 començava amb la Supercopa d'Espanya de Lloret de Mar. El Reus Deportiu va superar les semifinals davant del Deportivo Liceo, però va caure en la final contra el Barça, en un partit que no va estar exempt de polèmica, ja que no es va xiular un penal a Romà Bancells ni van donar un gol legal de Raül Marín.

La Lliga Europea va tornar en un format breu a Luso. El Reus va ser enquadrat amb l'Sporting de Lisboa i l'Oliveirense portuguesos, amb qui va perdre els dos enfrontaments que va disputar. Pel que fa a l'OK Lliga, els de Jordi Garcia van tancar el curs en la quarta plaça, per darrere de Barça, Liceo i Caldes. En un any atípic, marcat per la presència del coronavirus, la Copa del Rei es va celebrar en ple mes de juny. Els reusencs van superar el Girona als quarts de final, però no va poder vèncer el Barça en les semifinals.

Estiu mogut

Aquell va ser el darrer partit d'Àlex Rodríguez i de Romà Bancells amb la samarreta roig-i-negra. Qui també va deixar el Reus va ser Pablo Nájera. Liceo, Palafrugell i el Sarzana italià van ser els seus respectius destins. Uns van sortir i uns altres van arribar. Checco Compagno i David Gelmà, provinents del Lodi italià i el Girona van ser els fitxatges del Reus, conjuntament amb el porter del Noia Martí Zapater. Durant l'estiu també es va confirmar l'ascens a la Nacional Catalana del filial roig-i-negre onze anys després.

L'inici de curs 21-22 està funcionant amb un Reus irregular, cinquè de l'OK Lliga però amb el bitllet per la Copa sota el braç. Pel que fa a la Lliga Europea, aquesta haurà d'esperar fins a mitjans de gener del 2022.

Paraules clau:

Notícies relacionades