Back to top

Un any del centre de dia Rosa Maria Vivar

El centre de dia Rosa Maria Vivar ha celebrat aquesta setmana un any de la seva obertura. I amb només 365 dies, ja s'ha convertit en tot un referent en el tractament de l'Alzheimer. Malauradament, la Covid-19 ha fet que no hagi estat un primer any fàcil.

A finals de setembre del 2019, el centre de dia Rosa Maria Vivar va obrir, per primera vegada, les seves portes a la ciutadania. Un primer contacte amb el que ha esdevingut un equipament de referència en el tractament de l'Alzheimer. Tot i el tancament durant dos mesos que va provocar la Covid-19, des del centre es mostren més que satisfets amb aquest primer any de vida.

La sala multisensorial, la gran descoberta 

La sala multisensorial és una de les més curioses del centre. Un equipament que permet treballar tots els sentits dels usuaris sigui quina sigui la fase de la malaltia en què es trobin. Entre ells, per exemple, el del tacte.

Tallers per prevenir la demència

Des del centre també remarquen que l'estimulació cognitiva ajuda a prevenir no només l'Alzheimer, sinó qualsevol tipus de demència, i per això, també s'organitzen tallers per a persones sanes com a mètode de prevenció.

Paraules clau:

Notícies relacionades