Back to top

Un any des de l'arribada de la vacuna contra la COVID-19 a Reus

Ja han passat 365 dies des que la ciutat va començar a vacunar-se per frenar els contagis del coronavirus. Un 2021 que ha estat marcat, especialment, pel procés de vacunació.

Al voltant de les 11 h del 30 de desembre del 2020, la residència Horts de Miró de Reus rebia les primeres dosis de la vacuna contra la COVID-19 de la capital del Baix Camp. Més d'una vintena d'usuaris i gairebé quaranta empleats del centre van ser els primers a rebre les vacunes de Pfizer i BioNTech. Tot plegat, en un any que ha estat marcat per la vacunació massiva, incloent-hi l'inici de la injecció de la tercera dosi. El regidor de Salut de l'Ajuntament de Reus, Òscar Subirats, valora "positivament" aquest primer any de vacunació.

A més, a Reus, a partir de l'estiu es va habilitar un centre de vacunació massiva a la ciutat, situat a Mas Iglesias. Fa uns dies també es va reforçar el CMQ. Dos punts que han permès facilitar molt més aquest accés a la vacunació. El primer aniversari de l'arribada de la vacuna contra la COVID-19 a Reus arriba hores després que Salut obrís la franja de les persones entre 40 i 49 anys per demanar cita de la tercera dosi.

Paraules clau:

Notícies relacionades