Back to top

Un any de Klein a l'alcaldia de Cambrils

El 28 de setembre del 2022 es va culminar el procés de moció de censura que havia endegat setmanes abans el líder del NMC conjuntament amb el PSC, el PP i Ciutadans.

Aquest dimecres fa un any que Oliver Klein és alcalde de Cambrils. La moció de censura, amb el suport del PSC, el PP i Ciutadans, va permetre desbancar el govern d'Esquerra i Junts en el qual també hi era ell. Klein insisteix que Cambrils necessita un canvi.

De la mateixa manera que ara fa un any, quan va protagonitzar una de les mocions de censura més sonades al territori dels darrers anys. Klein formava part del govern municipal de Camí Mendoza, però va aprofitar el descontentament de l'oposició en bloc per sumar una nova majoria i expulsar Mendoza de l'alcaldia. Tot i que des de l'oposició es va titllar el pacte de Frankenstein, Klein sempre ha volgut defensar que l'aposta era en positiu. 
 
Klein repetirà al capdavant del Nou Moviment Ciutadà el 2023 amb la voluntat de tornar a liderar l'Ajuntament. Projectes com la millora de l'avinguda de la Diputació o l'entorn del Celler són part dels projectes per al futur mandat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades