Back to top

Un any més a la Primera Nacional

La tercera permanència consecutiva del Riudoms a la categoria reafirma la bona feina feta des de l'entitat i, més concretament, per l'equip dirigit per Raúl Lucha.

Els tres punts de diumenge a les Balears contra l'Sporting Santa Ponsa Talarrubías van certificar la permanència del Riudoms a la Primera Nacional. Un equip que, realment, ja feia setmanes que estava virtualment salvat, ja que la distància amb els equips de la zona de descens era prou important per creure que la situació podria canviar. D'aquesta manera, el Riudoms competirà per quart any consecutiu a la quarta categoria del futbol estatal.

Els números del Riudoms

Ara, el repte del conjunt groc és el de millorar els números dels cursos anteriors a la Primera Nacional. Tot seguit repassem les xifres riudomenques en els tres anys a la categoria.

  • Curs 2020/2021 - setenes amb 40 punts
  • Curs 2021/2022 - setenes amb 43 punts
  • Curs 2022/2023 - novenes amb 36 punts (tres partits pendents)

Tot apunta que l'equip de Raúl Lucha no es mourà d'aquesta plaça. Això sí, encara poden superar el màxim de punts assolit ara fa dos cursos. Per fer-ho, el Riudoms haurà de guanyar els tres partits que li queden contra l'Algaida balear, el Vilarreal B i el Fontsanta-Fatjó.

Paraules clau:

Notícies relacionades