Back to top

Aparadors contra la violència masclista

Comerç Solidari dona el tret de sortida a la campanya del 25N La iniciativa consisteix en decorar els aparadors dels establiments adherits per tal de commemorar el Dia Internacional contra la Violència Masclista.

Dibuixos i obres d'art han començat a inundar els aparadors de Reus en el marc de la campanya pel Dia Internacional Contra la Violència Masclista que es commemora el 25 de novembre. La iniciativa, impulsada per Comerç Solidari Reus, vol visibilitzar aquesta problemàtica a través del teixit comercial de la ciutat.

Fabiana Quiros, de la botiga El Árbol explica que "Hi ha un munt de mirades sobre el tema i l'objectiu és que la gent reflexioni sobre el tema, que ho vegi de cara i els faci reflexionar".

Una setantena d'artistes i establiments s'han sumat a la campanya. Uns cedint els aparadors de les seves botigues. Els altres, plasmant les seves obres de tècniques molt diverses.

exposició en fornat postal de les obres participants a la campanya del 25N de Comerç Solidari Reus


Totes les obres també estan exposades en format postal a l'aparador de la Creu Blanca de Reus i es posaran a la venda a un preu de tres euros per tal de recaptar fons destinat a l'associació Lligam Dona, implicada en l'ajuda de dones maltractades.

Paraules clau:

Notícies relacionades