Back to top

Aprendre el català fora de les aules

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus ha organitzat una sèrie de tallers per practicar la llengua catalana de manera més distesa i fora de les aules, fent-ho en llocs poc habituals, com per exemple, en una cuina

L'estat de salut del català no és gaire bo. De fet, segons una enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió, 8 de cada 10 persones catalanoparlants creuen que la llengua catalana està en retrocés. Amb la intenció de revertir aquesta realitat, el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus ha organitzat una sèrie de tallers per posar en pràctica la llengua més enllà de les lliçons teòriques. És per això que han ofert diferents activitats lúdiques, que al cap i a la fi, serveixen d'excusa per practicar el català de manera més distesa.

Un conjunt d'activitats molt variades, totes gratuïtes, adreçades sobretot a alumnes que estan aprenent a parlar català, però on també poden anar persones catalanoparlants o voluntaris per la llengua perquè, alhora que es fa l'activitat, puguin estar conversant i coneixent gent, per tal de crear una xarxa social i lingüística. En el cas de la cuina, a la mateixa vegada que aprenen sobre cuina catalana i mediterrània aprofiten per millorar el seu català.

L'acollida ha estat molt bona

Unes activitats que estan tenint una acollida magnifica. De fet, totes tenen llista d'espera i des del CNL les van publicant a poc a poc perquè creuen que si no s'acumularia massa gent.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades