Back to top

Apropar l'ELA a petits i grans

El llibre 'Mà Amiga' recapta fons per la fundació Miquel Valls i a l’organització Tricals, amb el fi de trobar una cura per l'Esclerosi Lateral Amiotròfica.

Fer que tothom conegui l’Esclerosi Lateral Amiotròfica, l’ELA, a través d’un conte infantil il·lustrat. Aquest és el propòsit que hi ha darrere de l’obra ‘Mà Amiga’, un projecte creat per tres germans, el Dalmau, el Pol i la Gemma, el pare dels quals pateix aquesta malaltia.

Es tracta d’una iniciativa que vol fer la malaltia propera a tothom, començant pels més petits i des d’una mirada solidària i de generositat, representada amb una mà amiga que ajuda a la resta de persones que l’envolten. Els seus autors expliquen que és una resposta privada, davant la falta de recursos públics destinats a la investigació de la malaltia.

El llibre es pot comprar al web cuentomanoamiga.org, amb un preu mínim de 18,50€, i cada conte és un donatiu íntegre destinat a la Fundació Miquel Valls i a l’organització Tricals per trobar una cura a la malaltia. La presentació a Cambrils va comptar amb la conducció del periodista Xavier Graset, amb l’actuació de la companyia de teatre La Tenqueta, juntament amb la contacontes Montse Parra, i amb la música del grup format per Biel i Ferran Sauret.

Paraules clau:

Notícies relacionades