Back to top

Aprovat el Pla Local d’Habitatge en el darrer ple de l'any

El darrer ple municipal de l'any ha aprovat el nou Pla Local d'Habitatge fins a 2027 i el pressupost del consistori per a 2023. L'Ajuntament també ha ratificat el seu suport al macroprojecte turístic i d'oci de Hard Rock

El ple de l'Ajuntament de Reus ha aprovat aquest dijous el Pla Local de l'Habitatge 2022-2027, un document que a inicis d'aquesta setmana preveu augmentar en un mínim de 300 habitatges més el parc d'habitatge de protecció oficial i assequible de la ciutat en els pròxims 5 anys. 

El plenari també ha servit per ratificar el pressupost del consistori i les empreses municipals per l'any que estem a punt de començar. Uns comptes que sumen més de 195 milions d'euros en conjunt i que tenien la seva tramitació assegurada amb els vots del govern de Junts, Esquerra i Ara Reus. A més, l'executiu municipal ha desestimat les dues úniques al·legacions presentades per l'oposició.

Hard Rock

A més, la sessió ha començat amb la lectura d'un manifest de suport al projecte de Hard Rock. El document, a tall de declaració institucional, defensa que l'aposta pel Complex Recreatiu i Turístic ha d'incrementar la capacitat del territori a fer front als reptes socials, econòmics i ambientals més immediats i ha de fer possible la continuïtat d'un model econòmic d'èxit basat en la modernització del sector turístic, la diversificació, la convivència i la sostenibilitat.

Un plantejament que han recolzat tots els grups municipals excepte la CUP, que considera que un projecte que es basa en hotels, botigues de luxe i un dels casinos més grans d'Europa no pot ser positiu en cap cas pel Camp de Tarragona.

Paraules clau:

Notícies relacionades