Back to top

Aprovat el projecte d'urbanització de la Coromina Industrial

Els nous carrers i zones verdes uniran el Mas Totosaus i el Centre Cívic Llevant

La Junta de Govern de Reus ha aprovat de manera inicial aquest divendres, 31 de març el projecte d'urbanització de l'Àrea 3.4 «Coromina Industrial», de gestió privada. L'acord suposa un impuls al projecte per, ara urbanitzar, i posteriorment, construir un nou àmbit residencial en una de les poques zones encara lliures del nucli urbà de Reus. La nova urbanització permetrà la connexió viària entre dels dos equipaments municipal: el Centre Cívic Ponent i el Mas Totosaus.

El solar està situat a l'illa formada per l'avinguda dels Països Catalans, el carrer de Pau Font de Rubinat i el carrer Camí de Riudoms i el carrer de Roger del Belfort. El terreny era un antic complex industrial que actualment està en desús i on s'està executant l'enderroc de les naus industrials afectades i dels elements necessaris per poder executar el projecte d'urbanització.

El projecte aprovat preveu l'execució dos nous vials i diverses zones verdes. Un dels vials serà la prolongació del carrer de l'Alcalde Pascual que a hores d'ara acaba a la intersecció amb l'avinguda dels Països Catalans; l'altre vial serà el carrer de Frida Kahlo del qual actualment hi ha una entrada i un tram curt com a vial d'ús privat al carrer Camí de Riudoms i que connectarà en sentit nord-sud el Carrer Camí de Riudoms i el carrer de Pau Font de Rubinat.

Aquests carrers seran de sentit de circulació i plataforma única fomentant així la pacificació urbana, on la vialitat rodada és la necessària per donar accés als edificis de l'entorn.

La zona verda se situarà en el costat sud del solar entre l'avinguda dels Països Catalans i el carrer de Pau Font de Rubinat existents i els nous vials dels carrers de l'Alcalde Pascual i carrer de Frida Kahlo.

Paraules clau:

Notícies relacionades