Back to top

Aprovat el tercer tram del carril bici Reus-Cambrils

Segons sembla, la Generalitat ja ha donat llum verda al projecte tècnic d'aquest tram i ara s'estaria estudiant quan es poden iniciar les obres corresponents.

La Generalitat de Catalunya ja ha aprovat el projecte tècnic del tercer tram de carril bici que acabarà de connectar Reus amb Cambrils. Es tracta d'una via que transcorrerà en paral·lel als més de 4 km de carretera que hi ha entre la urbanització d'Aigüesverds i la vila marinera. Tal com ha avançat el Diari Més, en aquests moments s'estaria analitzant com programar l'execució de les obres. Una intervenció que ja estava prevista per al 2024.

Aquest tercer tram té previst una inversió de 3 milions d'euros. Ja en la fase de redacció del projecte es va detallar que aquest carril deixarà un espai d'un metre i mig per al pas exclusiu dels vianants. El carril tindrà 3 metres d'amplitud total, a diferència dels prop de 2 metres i mig d'amplitud que té el tram de la T-11 fins a Blancafort, tram que està en obres en l'actualitat. Segons l'esbós, hi podria haver un voral, vegetació, una berma i una barana de fusta separant els cotxes dels vianants i les bicicletes.

Paraules clau:

Notícies relacionades