Back to top

Apunyalen un home a Reus

Detingudes 3 persones relacionades amb els fets

ACTUALITZACIÓ 26/05

Segons ha explicat la regidora de Seguretat de Reus, Dolors Vázquez, els Mossos d'Esquadra han detingut avui el presumpte autor material de l'apunyalament 

--

Segons ha avançat el Diari de Tarragona i ha pogut confirmar Canal Reus amb font municipals, la Guàrdia Urbana de Reus ha detingut dues persones acusades de participar en l'apunyalament d'un home i manté oberta la investigació per localitzar-ne una tercera, autor dels fets. La detenció s'ha produït aquesta matinada al carrer Jaume I i es tracta són un home i una dona, ella menor d'edat. 

La víctima de l'apunyalament hauria agredit un dels tres atacants i, hores més tard, la víctima es va tornar a trobar amb l'agredit i dos acompanyants més. En aquell moment s'hauria produït una discussió, finalment, els dos detinguts haurien immobilitzat a la víctima mentre l'individu que encara no ha estat detingut li provocava les ferides amb un objecte punxant. El ferit va ser traslladat a l'hospital de Reus i va rebre l'alta unes hores més tard.

Un dels detinguts tindria una ordre de cerca i captura d'un jutjat per un altre delicte. La Guàrdia Urbana emmarca els fets com un delicte d'homicidi en grau de temptativa tot i que podria rebaixar-se a un de lesions per la poca gravetat de les ferides.

Paraules clau:

Notícies relacionades