Back to top

Apunyalen un taxista reusenc a l'autovia entre Reus i Salou

Un taxista reusenc de 44 anys ha estat apunyalat la matinada d'aquest diumenge en un servei a l'autovia entre Reus i Salou. L'home només portava un passatger, que s'hauria donat a la fuga. El taxista es troba ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, fora de perill.
Apunyalen un taxista reusenc a l'autovia entre Reus i Salou

Un taxista reusenc de 44 anys ha estat apunyalat la matinada d’aquest diumenge mentre estava de servei, segons informa el Diari de Tarragona. L’home ha estat traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona amb ferides per arma blanca, segons les mateixes fonts del diari, i es troba fora de perill.

L’agressió s’hauria produït poc abans de les tres de la matinada. Una trucada al 112 hauria alertat que el taxista es trobava ferit a la C-14, a l’autovia entre Reus i Salou. El cotxe havia patit un accident a l’alçada de la rotonda de l’A-7, possiblement després de perdre el control del vehicle a causa de les ferides. El taxista només portava un passatger que viatjava amb una bossa o una motxilla, segons explica el Diari, i que s’hauria donat a la fuga a peu.

Vora les set del matí una patrulla de la Policia Local de Salou ha detingut un home amb motxilla prop de la plaça Europa i l’ha portat a comissaria, tot i que es desconeix encara si estaria relacionat amb l’apunyalament.

Paraules clau: