Back to top

Aquesta primavera mira't a Canal Reus

Consulta la programació de primavera de Canal Reus

L'èxit de la Gala dels Imprescindibles ha marcat l'inici de la programació de primavera de Canal Reus. Una programació que omplirà la graella de novetats, informació, entreteniment i esdeveniments en directe.

Pica Lletres - Cada dimarts a les 14:30

Arriba una nova edició del Picalletres, el concurs lingüístic presentat per Joan Masdeu que posa a prova als alumnes dels diversos centres educatius de Reus

Les Tres Gràcies - 15 d'abril 

Aquest Divendres Sant Canal Reus tornarà a portar a les cases de tots els reusencs un dels moments més solemnes i emotius de la Setmana Santa, les Tres Gràcies. En directe des de la Plaça de la Sang de Reus a partir de les 15h aprox..

Sant Jordi - Tot el dia

El pròxim 23 d'abril Canal Reus us oferirà una programació especial durant tot el dia per poder viure com mai la Diada de Sant Jordi. Programes especials, connexions des de la Plaça del Mercadal, entrevistes... us hi esperem!

Reus 1970-2020 - Molt aviat

Aquesta primavera no us podeu perdre l'estrena de Reus 1970-2020, una sèrie documental coproduïda per La Fundació Privada Reddis i Canal Reus  amb una setantena d'entrevistes que permetrà descobrir l'evolució social i econòmica de la ciutat.  Estigueu atents perquè molt aviat us n'oferirem més detalls!

PROGRAMACIÓ HABITUAL

Tot això sense oblidar la nostra programació habitual, on us seguirem oferint la millor informació i entreteniment de Reus i la demarcació.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades