Back to top

Aquestes seran les noves emoticones de Whatsapp

Hi haurà un total de fins a trenta-una noves emoticones entre les quals es troben una cara tremolant, cors de colors i més animals 
emoticones whatsapp emoji

L'emojipedia és la gran enciclopèdia d'emoticones i ha informat que està treballant en un total de fins a trenta-una emoticones noves que puguin veure la llum en els pròxims mesos. Algunes d'elles són una cara que tremola, nous cors de colors i noves formes de mans. Ara, però, cal esperar quines seran acceptades i passaran el tall d'Unicode, que és l'organització encarregada de validar-les. Tot i això, l'emojipedia comenta que històricament s'han aprovat la majoria de les propostes.

Les noves emoticones

La cara tremolant és una de les emoticones que, molt probablement, serà acceptada el setembre. També hi ha novetats en forma d'animals com per exemple una medusa o una oca. Segons emojipedia, una de les emoticones més sol·licitades que veurà la llum en els pròxims mesos havia estat el cor rosa simple, sense variacions respecte a la resta de cors de colors. 

Quan arribaran a WhatsApp?

A l'espera que els nous dissenys siguin aprovats i publicats a Emoji 15.0, serà a l'octubre d'aquest any que arribaran a Google, però haurem d'esperar una mica més fins a poder tenir-les a les xarxes socials. Segurament, fins al 2023 no podrem utilitzar aquests nous dissenys. 

Paraules clau:

Notícies relacionades