Back to top

Aquests són els 10 Imprescindibles del 2021

El programa Va Com Va de Canal Reus ha fet públics els deu candidats d'enguany. Durant una gala al Teatre Fortuny de Reus, el pròxim 20 de març, es donarà a conèixer el més imprescindible de l'any.

Canal Reus torna a posar sobre la taula el llistat de les entitats i associacions imprescindibles del territori. Aquest dijous al vespre s’han donat a conèixer el llistat dels 10 candidats a convertir-se en "El Més Imprescindible de l’any". Juntament amb la presentació també s'han posat en marxa les votacions a través del web dels Imprescindibles de Canal Reus. 

Els 10 imprescindibles 

El llistat de candidats ha sorgit de les propostes dels Indispensables, un nodrit grup d’entitats, associacions i personalitats de la ciutat i el territori que participen activament de l’elecció dels candidats a imprescindibles en l’anomenada Nit dels Indispensables. 

Enguany, per culpa de la pandèmia, aquestes propostes s’han hagut de recepcionar telemàticament. Dels centenars de propostes que s’han rebut, les més votades han estat les següents. 

Gràcies a les propostes i les votacions dels participants, el llistat dels 10 candidats, tots ells ja imprescindibles, serà sotmès ara a la votació popular. 

Votacions obertes

Com cada any, serà la ciutadania qui decidirà amb les seves votacions qui serà el més imprescindible de l’any. Des d’aquest mateix dijous al vespre, a través del web www.elsimprescindibles.cat, es pot votar per l’entitat, associació o persona que es consideri.  

Com a novetat, enguany, entre tots els participants se sortejarà un àpat Imprescindible al restaurant Ferran Cerro

Recupera el programa especial

Paraules clau:

Notícies relacionades